portugal

jouwpagina.be

MAKELAARS in PORTUGAL


koop huizen in Portugal

Welkom bij Koop huizen in Portugal.nl \"Uw partner in de aan- en verkoop van Portugees vastgoed\"

www.koophuizeninportugal.nl/


portucasa

Welkom bij PORTUCASA Wij zijn een klein familiebedrijf van Nederlandse makelaars en wij bemiddelen graag voor u bij aan- en verkoop van onroerend goed in Portugal. Bij ons vindt u een ruim en gevarieerd aanbod van huizen, ruïnes en grond in Noord- en Midden Portugal èn aan de Costa Azul.

www.portucasanet.nl/


Portugal onroerend goed

 Portugal House is gevestigd in Sao Martinho do Porto aan de Costa de Prata (Westkust van Portugal, tussen Lissabon en Porto) Portugal House is gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed, vastgoed, immo, huizen, woningen, vakantiewoningen, villa\'s, appartementen, land, boerderijen, quinta\'s, bed en breakfast, winkelpanden, restaurants, hotels, interessante investeringobjecten.

www.portugal-house.net/


portugal Property.nl

In samenwerking met andere officieel geregistreerde makelaarskantoren, kan ons ervaren team u een grote keus aanbieden aan onroerend goed in het hele land en u het juiste advies geven, voordat u besluit om uw “nieuwe huis onder de zon” te kopen. Naast de aankoopprocedure en de afhandeling van alle noodzakelijke documenten, kunnen wij onze cliënten de volgende diensten aanbieden: - juridische en fiscale raad; - het ontwikkelen van projecten; - bouw; - registratie van onroerende goederen.

www.portugalproperty.nl/


portugal-Home

portugal-Home

www.portugalhome.nl/index.php?men=10


properties-Portugal

WELKOM IN PORTUGAL. Wij beschikken over een zeer ruim aanbod van villa\'s, woningen, appartementen en boerderijtjes in heel Portugal. We behartigen exclusief de belangen voor u als koper, waarbij wij u begeleiden vanaf de bezichtiging van de door u gekozen woning tot aan de inschrijving in het kadaster.

www.properties-portugal.com/index.php?customerID=21&setLanguage=1&contentSectionID=22


remax

remax

www.remax.pt/Default.aspx?Lang=en-US


Schonck-Portugal

Gerard Schonck is makelaar van huis uit en ruim 30 jaar actief geweest in de aankoop, verkoop en taxatie van woningen en bedrijfspanden. Nu het actieve leven plaats heeft gemaakt voor meer ontspanning en ontplooiing, kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. In zijn reizen naar Zuid-Europa ontdekte Schonck het prachtige Portugal, en dan met name de zuidelijke Algarve.

www.schonck-portugal.nl/


Silver Coast Properties

Silver Coast properties for sale in Portugal. Portugal real estate and property listing in Portugal. Silver Coast areas like Sintra, Obidos, Peniche, Foz do Arelho, Caldas da Rainha, Sao Martinho do Porto, Nazare, Alcobaca, Marinha Grande, Praia del Rey et

www.portugal-silvercoast-property.com/


Silvercoast-RealEstate.com

Silvercoast-RealEstate.com is a real estate site owned by Concha Dourada Mediação Imobiliária Lda, a government licensed Real Estate company ( IMOPPI n.º AMI 4340 ) with head office in the centre of Portugal more precisely in São Martinho do Porto a village located at the “Costa da Prata\" 90 km north of Lisbon.

www.silvercoast-realestate.com/
(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.